сничката е илюстративна)В нощта срещу Никулден, около 01:20 часа, във варненския

...
сничката е илюстративна)В нощта срещу Никулден, около 01:20 часа, във варненския
Коментари Харесай

Шофьор от Исперих кара пиян из Варна и блъсна... патрулка! После се опъна на полицаите

сничката е илюстративна)

В нощта против Никулден, около 01:20 часа, във варненския квартал «Аспарухово» е зародило ПТП сред л «Фиат» и длъжностен полицейски автомобил, оповестяват през днешния ден от пресцентъра на полицията.

След удара е открито, че лидерът на «Фиат»-а И.И. (38 г.) от гр. Исперих, прочут на Министерство на вътрешните работи и осъждан, е управлявал автомобила след приложимост на алкохол с централизация под 1,2 промила в издишания въздух. При осъществената полицейска инспекция, мъжът отхвърля да извършва полицейските разпоредби и оказва опозиция на органите на реда. По случая има формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа. 

От полицията допълват, че случая е станал по време на придвижване на " Фиата " обратно. Вследствие на случая лидерът на полицейския автомобил (41 г.) и неговият сътрудник (48 г.) са получили контузни пострадвания, прегледани са и освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР